30 Haziran 2023 Cuma

Haziran 2023 İzlencesi



Platonic: Sevdim. Seth Rogen beni hep o sesiyle bir şekilde güldürüyor.

Black Mirror: 1. Bölüm: Truman Show esintileriyle dolu bir bölüm. 2. Bölüm: Katil Kim? Konseptiyle ilerlerken güzel bir twist barındıran yarı meta bir bölüm. 3. Bölüm: Solaris esintili, ters köşe. 4. Bölüm: Ünlülerin gizli yaşamı. 5. Bölüm: Gel dünyayı kurtaralım... Meh...

Punchline: Tesadüfen televizyonda denk gelip baştan sona film izlemeyi özlemişim. Komedyen olmaya çalışan bir ev hanımı. Geç destekçisi Tom Hanks. Çok keyif aldım. Havada kalan yerler olmasaymış herkesin bildiği filmlerden olabilirmiş.

Old Henry: Kovboy filmi, düşük bütçeli, Tim Blake Nelson için izledim. Evin altında sürünün düşan sahnesi hoşuma gitti.


9 Haziran 2023 Cuma

Mayıs 2023 İzlencesi


Air: Daha iyi olabilirdi. Chris Tucker'ı izlemek güzeldi.

Planet Teror: Yıllardır izlemiyordum. Bir şey kaybetmemişim.

Death Proof: Güzel yerleri var fakat yetmiyor.

John Wick 4: Trafik sahnesine, kurşun geçirmez ceketlerin kullanımına bayıldım. Jackie Chan tadı veren anlar vardı. Dinlenme sahnelerinin belirgin olması sıkıcıydı. Hafif bir Cowboy Bebop'lık vardı.

Barry: Bu kadar kötü bitmemeliydi. İlk iki sezonun hakkını veren bir final alamadık.

Ted Lasso: İşte hak ettiğimiz final. Keşke Ted'in hikayesi kariyer bakımından daha tatmin edici sonlansaydı. Son sezon Ted'in kendini geri çekmesi pek iyi olmadı. İlk iki sezona yakışmayacak derecede diyaloglar katmanlarını yitirdi. İnce söz oyunları kayboldu. Yine de umut dolu, iyimser, pozitif bir dizi olarak bende yeri ayrıdır.