2 Ağustos 2023 Çarşamba

Temmuz 2023 İzlencesi







National Theatre Live: Fleabag: Beğendim. Bölümlerin birbirine bağlantısı daha kuvvetli olabilirmiş. Merkezi biraz belirsiz buldum fakat keyif aldım. 

Guardians of the Galaxy Vol 3: Seri sonlandı fakat yeterince epik bulmadım. Daha iyi bir final olabilirdi. Rocket'ın geçmişi üstünden hüzünlü bir senaryoya ulaşılmış fakat doyurucu değil. İntikam havada kalmış. Espri dozu yer yer abartılı.

The Great Mouse Detective: Varlığını öğrenir öğrenmez izlediğim bir Disney animasyonu. Sherlock Holmes parodisi. Jackie Chan'in Shangai Knights filmi bundan pey etkilenmişe benziyor. Sevdim. 

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 1: Çok sevdim. Sinemada izlemek ayrıca keyifliydi. Tom Cruise'un sinemaya olan bağını görmek motive edici. Film serinin en iyilerinden biri olmayı başarmış. Yönetmenliğin de çok iyi olduğunu belirtmeliyim.

The Flash: İzlediğim en yüksek bütçeli en kötü filmlerden biri olabilir.

Oppenheimer: Beklediğim gibi çıkmadı. Nolan'dan en az bir twist beklerdim. Yapmadı. Tercih etmedi. Batman Begins'te kullandığı korku sahnesini yeniden aynı oyuncuyla kullandı. İlginç. 

Barbie: İyi bir gişe filmi değildi. Atmosfer bir hikaye içine oturtulmamış. Kötüler yeterince kötü değil. Hatta hiç kötü değil. Parodi ve Easter Egg önüne geçemedi.