2 Eylül 2024 Pazartesi

Ağustos 2024 İzlencesi




Maxxxine: Mia Goth'un ilginç bir aurası var, onu her zamanki gibi kullanarak kendi bildiğini yapmış. Hollywood sokakları, katiller, cemiyetler, kurbanlar, çocukluğa bağlanan tanıdık sahneler.


Batman Caped Crusader: Amazon dizisi. Matt Reeves, J J Abrams ve Bruce Timm işin içinde olunca insan epey heyecanlanıyor ama beklentimin altında kaldı. Çok iyi bir bölümü var fakat sezonu kurtarmaya yetmiyor. Çocuksuluk ve ciddiyet arasında kalmış. Mirasının hakkını verememiş.

Freelance 2024: Alison Brie ve John Cena var diye izledim. Eskiden aksiyon filmlerinin sürükleyici bir tekniği olurdu. Sahneler birbirleriyle alakasız, farklı yönetmenler çekmiş gibi artık bu tarz filmler. 

King of the Hill: İyi bölümlerini izledim. A Beer Can Named Desire bölümü güzeldi. Yer yer Life with Louie tadı da vardı. Dizinin bir bölümünde adı da geçiyor komedyenimizin. Nostaljik hissiyat ve böyle şeylerin artık yapılmıyor olması izlettiriyor.

Despicable Me 4: Olay örgüsü dizi gibiydi, Minionlar her zamanki gibi güldürdü fakat olaya hiçbir etkisi olmayan skeçvari kısımları hikayeyi dağıttı. Ortada film olmaya değer bir hikayede yoktu aslında. Bir şeyler oldu bittiye getirildi. Baba oğul ekseninde komik anlar diyelim.

The Bikeriders: Beğenmedim. Film olmaya değer bir konusu yokmuş. Olmamış.

Garfield 2024: Eskiye selam çakmak istemişler fakat ofansif mizahı yok saymışlar. Olmamış. Filmi kapatıp çizgi filmini açtım. Özgün mizah kaybedilmiş. Çocukların ilgisini çeker diye düşünülmüş ama Garfield'ın aykırılığı hiçe sayılmış.

Horizon American Saga Part 1: Kevin Costner izlemeyi sevdiğim büyük bir sinemacı. Buna rağmen filmi sevemedim, hikayelerin sonuca bağlanmadığı bir dizinin ilk bölümü gibiydi. Bir bildiği vardır diyelim. 

Inside Out 2: Güzel buluşların ortaya karışık bir olay örgüsüyle sunulması sebebiyle hikaye net biçimde dokunamıyor. Tahmin edilebilir çözüm bölümü izleyiciye katarsis yaşatmadan terk edilmiş gibi hissettiriyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder